Despre Atelier

Karmen Herscovici, designer vestimentar, prezenta in piata Fashion din Romania de peste 16 ani, si-a descoperit latura creativa, paradoxal, din pasiunea pentru geometrie, matematica si cifre. Analiza formelor cifrelor, simtul formei, viziunea in spatiu, lucrul cu cifrele, colorarea si imbracarea acestora au ghidat-o pe Karmen Herscovici spre un drum nou, un drum ce avea sa devina misiunea ei pentru totdeauna.

Fashion Design-ul si-a gasit loc in sufletul si talentul ei. Creatiile Karmen Herscovici au prins contur avand la baza vechile diapozitive cu rochii de epoca si minunate colectii de haute couture. Karmen reuseste sa transpuna in creatiile ei atat feminitatea si sensibilitatea, cat si puterea si capacitatea de a invinge a femeilor. Sub semnatura Karmen Herscovici exista si va exista intotdeauna un echilibru intre calitate, confort si eleganta.

O rochie este o poveste. O poveste despre fascinatie, despre iubire, despre femeia care esti, despre femeia care vei fi, despre dorinte, despre idealuri. O rochie este un statement, o recomandare, o invitatie. Suntem aici pentru a defini fiecare dorinta si ne folosim de puterea creatiei pentru a da viata oricarei idei. Ne definim prin cusaturi exacte, artisti in taieturi speciale, tipare inovatoare, designeri care prin fiecare stergere de creion aduc o linie noua, o idee noua, pentru o creatie noua. Materialul este o parte indispensabila a creatiei. Folosim o gama nobila de materiale, actuale si exclusiviste, ca sa transformam fiecare creatie intr-o poveste de succes.

Cu o simpla vizita, la Karmen Herscovici Atelier poti alege din colectii magice, create cu suflet ce poarta semnatura Karmen Herscovici, poti obtine informatii despre stilul tau vestimentar si ce ti se potriveste cel mai bine, poti obtine sfaturi despre cum sa porti diverse piese vestimentare, poti sa-ti creezi propria rochie de vis desenata chiar de Karmen si nu in ultimul rand te poti relaxa la o cafea aromata alaturi de ea!